header

Vragen?

Is levering op rekening mogelijk?
Nee, wij leveren niet op rekening ook niet aan bedrijven of instellingen.


Contact gegevens.
Naam: dehobbykaart.nl
Adres: Kromwal 13.
Postcode: 4318EJ
Plaats: Brouwershaven.
Telefoon 0111-691497

E-mail adres: dehobbykaart@zeelandnet.nl
Bank rekenig nummer: NL82SNSB0852325363
t.n.v. A.M van Rooten

 
KvK nummer: 53217500
BTW nummer: NL122022609B01

Waarom zijn de verzendkosten iets hoger dan het postnl tarief?
Om de drempel voor onze webshop laag te houden zijn al onze artikelen zeer scherp geprijsd. De website berekend aan de hand van het gewicht de porto kosten. Daarnaast zijn er kosten voor administratie (zoals checken of betaald is), bankkosten, verpakkingskosten, uitprinten van facturen, etc. Daarnaast zijn wij verplicht om over de porto kosten 21% BTW  af te dragen want ook verzenden is een toegevoegde waarde (BTW = Belasting op Toegevoegde Waarde.) Voor het plaatsen van de bestelling wordt altijd de verzendkosten getoond, u kunt dan altijd nog de bestelling afbreken.

Gratis verzenden?
Voor een bestelling uit Nederland boven de 50,- euro betalen wij de verzendkosten. Voor een bestelling naar het buitenland is dat 100,- euro.

Afhalen?
Voor mensen die in Brouwershaven of omgeving wonen is het mogelijk om de artikelen af tehalen. Wij berekenen dan natuurlijk geen verzendkosten. Omdat wij geen winkel hebben is het niet mogelijk om artikelen te bezichtigen of zo te kopen. Alle bestellingen moeten via de webwinkel lopen. Ook zijn wij niet altijd aanwezig maak daarom, als u artikelen wilt afhalen, altijd een afspraak. 


Is er een minimum order bedrag?
Nee wij hanteren geen minimum order bedrag.

Is mijn order al verzonden?
Op het moment dat uw betaling bij ons op de SNS rekening is ontvangen krijgt u een e-mail dat de bestelling verzonden wordt. Dezelfde dag wordt uw bestelling bij de post aangeboden  ter verzending.

Heeft u mijn betaling ontvangen?
Op het moment dat uw betaling is ontvangen krijgt u een e-mail dat de bestelling verzonden wordt omdat deze is betaald. Er komt geen aparte e-mail dat de betaling ontvangen is. Het is daarom van groot belang uw e-mail adres goed op te geven.

Betalen met paypal?
Paypal rekend zeer hoge kosten aan de verkoper voor het betalen met deze service. De kosten van een paypal betaling zijn 0,35 per transactie plus 3,4% van het verkoop bedrag. Voor een kleine bestelling van 5,00 euro betekend dit dat de kosten ( 0,35 + € 0,15 = 0,52 zijn dat is 10,4% extra voor betalen met Paypal. Voor een bestelling van 100,00 euro zou u 3,85 (dit is 3,85%) extra kwijt bent. Bij betalingen vanuit het buitenland komen daar de door Paypal gehanteerde valuta omreken kosten ook nog bij, meestal 3,5 tot 5,2%. De kosten voor Paypal voor grote bedrijven zijn lager bij een omzet van € 100.000,-  p/m zijn de kosten 1,5% + 0,35 per transactie maar vele kleine internet bedrijven komen daar natuurlijk bij lange na niet aan. Er zijn 2 manieren om deze kosten door te berekenen (en ieder bedrijf doet dat) de kosten verwerken in je verkoop prijs of de kosten alleen door berekeken aan de klanten die gebruik maken van het betalen met Paypal.
Wij hebben gekozen voor het laatste om de prijzen van onz artikelen laag te houden.

Daarnaast is het zo dat simpele overschrijving niets extra kost en tegenwoordig de zelfde dag of de volgende dag binnen is. Betalingen  die op zaterdag en zondag worden gedaan staan altijd op maandag op onze rekening. De producten worden dan ook altijd op maandag verstuurd. Paypal betalingen staan direkt op onze rekening maar gaan ook pas op maandag op de post.

Kan ik een artikel waarbij staat dat het niet voorradig is toch bestellen?
Nee het is niet mogelijk om artikelen die niet voorradig zijn te bestellen. Vele artikelen die wij verkopen komen uit het buitenland (vooral Amerika, China, Maleisie en India). De leveringen uit die landen zijn soms zeer lang onderweg.

Bij artikel kunt u op de website reacties plaatsen, waarom krijg ik geen antwoord op een reactie bij een artikel?
Het vak voor een reactie op een artikel is bedoeld voor reacties. Vragen kunnen door ons niet worden beantwoord via dit vak. Vragen zullen derhalve door ons worden verwijderd. Op een vraag die u per e-mail steld krijgt u in 95% van de gevallen binnen 24 uur een antwoord.