header

Algemene Voorwaarden

Voorwaarden
Prijzen en betalingen
Alle op deze site genoemde prijzen zijn in euro’s (€) en inclusief BTW. Tenzij anders overeengekomen geschieden alle betalingen via vooruitbetaling door middel van een overschrijving op rekening van dehobbykaart.nl. De goederen worden verstuurd zodra het gehele aankoopbedrag is voldaan. Betaling binnen 14 dagen na ontvangst van de orderbevestiging. Bestellingen die niet binnen 14 dagen zijn voldaan, worden geannuleerd.
Order bevestiging.
Direct na het plaatsen van de order ontvangt u een e-mail (de order bevestiging) met daarop uw adres gegevens, de bestelde goederen, de verzendkosten, het totaal bedrag en de gegevens voor de betaling.
Levertijd
Na betaling wordt de bestelling binnen twee werkdagen verstuurd met PostNL. Gelieve bij betaling het bestelnummer vermelden. Afhankelijk van de bestemming gelden de volgende levertijden: Nederland: bezorgd binnen 1 week. Europa: bezorgd binnen 3 weken. De genoemde levertijden zijn een indicatie en gelden niet als fatale termijn. Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoedingen of het annuleren van de order.
Verzenden.
Verzenden geschied met PostNL, tegen de tarieven van PostNL plus €0,50 administratie kosten (een rekening uit printen en papier kost ook geld)
Naast de verzending met PostNL is er ook een mogelijkheid voor het verzenden met DHL. Deze pakket dienst is speciaal met track and trace en kost €7,25. Door de bereikbaarheid van het afgifte punt is de verzending is echter altijd alleen op vrijdag mogelijk.
Zoek raken van bestellingen
Dehobbykaart.nl is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van bestellingen en geleden schade hierdoor kan niet verhaald worden op dehobbykaart.nl. Indien u zekerheid wilt over het aankomen van de bestelling kunt u er voor kiezen de bestelling aangetekend te laten versturen. De kosten van aangetekend versturen zijn voor rekening van de klant.
Ruilingen
Ruilingen en retourzendingen van artikelen zijn niet mogelijk, zonder vooraf overleg. Er hoeft geen reden van retourzenden opgegeven worden. Het overleg dient alleen om de retourzending administratief te verwerken.
Herroepingsrecht
De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De genoemde bedenktijd gaat in op het moment dat de consument het product heeft ontvangen.
De consument zendt het product binnen 14 dagen terug na het melden van het herroepingsrecht.
Beschadigingen en afwijkingen
Afnemer is verplicht de geleverde producten onmiddellijk bij levering op transportschade en op manco te controleren en bij eventuele schade dit binnen 24 uur te melden bij dehobbykaart.nl. Dehobbykaart.nl kan op geen enkele wijze verantwoordelijk geacht worden voor schade of andere zaken die gebeuren tijdens verzending. Informatie en afbeeldingen met betrekking tot aanbiedingen en de belangrijke kenmerken van producten worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. Afwijkingen kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding.
Garanties
Alle producten voldoen aan de normale bruikbaarheid. Als bij normaal gebruik toch gebreken optreden, wordt dit kosteloos hersteld. De hobbykaart.nl stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie en verzenden. Op onze garantie kan geen aanspraak worden gemaakt als het defect of de slijtage gevolg is van nalatig gebruik of als de slijtage als normaal kan worden beschouwd.